הידבקות בוירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/02/2019 | 11:44 | מאת: יעל

היי , סליחה על ההסבר המפורט אם מישהו ירד לי אני עלולה להדבק בוירוס , בגלל 2 הסיבות הנ"ל? קונדילומה בפה ובמידה ואין , מספיק שיש לו את הוירוס בגוף כדי שאדבק? מה הסיכוי שהדבר קורה אחרי פעם אחת בלבד? תודה

אני עלולה להדבק בוירוס , בגלל 2 הסיבות הנ"ל?= אפשרי מספיק שיש לו את הוירוס בגוף כדי שאדבק?= אפשרי מה הסיכוי שהדבר קורה אחרי פעם אחת בלבד?= 50% בכל מגע מיני

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם