תוצאה בדיקת PAP לא תקינה.

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/01/2019 | 21:38 | מאת: א

עשיתי בדיקת PAP בעקבות דימום ביחסי מין לעיתים רחוקות. בבדיקה יצא שיש לי וירוס שהוא לא 16 או 18. כתוב זנים אחרים אך לא כתוב בדיוק איזה זן. רופאת הנשים המליצה להמתין חצי שנה ולחזור על בדיקת פאפ. באינטרנט קראתי שמומלץ לבצע בדיקת קולפוסקפיה. האם כדאי להתעקש עם הרופאת נשים ללכת בכל זאת לבדיקה? האם יש להיזהר בקיום יחסי מין עם הבן זוג(קבוע)? עשינו בדיקות למחלות מין ושנינו נקיים.. חשוב לי לציין שבדיקת פאפ שביצעתי בחודש מאי 2018 יצאה תקינה, ומאז אני עם הבן זוג שלי..

בדיקת קולפוסקופיה הכרחית. 03-6956867

29/01/2019 | 20:50 | מאת: א

תודה על התשובה. אך האם יש צורך לקיים יחסי מין עם הבן זוג עם קונדום?

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם