הדבקות בפפילומה במגע ידיים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/12/2018 | 15:57 | מאת: נועה

היי, בעבר הודבקתי מבן זוגי בקונדילומה ובוירוס הפפילומה, הנגעים הוסרו לפני 4 שנים ומאז לא חזרו, עשיתי בדיקה לפני שלושה שבועות לויקוס הפפילומה והיא יצאה שלילית ל36 זנים, אז כנראה שהוירוס נעלם מגופי. בשבוע האחרון אותו בן זוג שהדביק אותי נגע באיבר המין שלי לאחר שנגע בשלו, האם יש אפשרות להדבק שוב בוירוס ממגע ידיים? ראיתי שיש נגע של קונדילומה על האיבר שלו לאחר מכן.

סיכוי קלוש

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם