מספר שאלות לגבי וירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

27/11/2018 | 15:16 | מאת: אנונימית

שלום רב אשמח שתענה על שאלותיי לפי הסדר. 1. האם לאחר קבלת החיסון עדיין אשה צריכה לבצע בדיקות פאפ ? 2. אם כן למה ? 3. איך בדיוק צוואר הרחם נדבק בפפילומה ? דרך איזה מקום בפין של הגבר ? 4. האם יש אפשרות שזוג לפני קיום יחסי מין יכולים לעשות בדיקות לוירוס הפפילומה ? כמו שעושים בדיקות לאיידס ועוד מחלות מין ? תודה

1. האם לאחר קבלת החיסון עדיין אשה צריכה לבצע בדיקות פאפ ?= כן 3. איך בדיוק צוואר הרחם נדבק בפפילומה ? דרך איזה מקום בפין של הגבר ?= לא ידוע ולא משנה 4. האם יש אפשרות שזוג לפני קיום יחסי מין יכולים לעשות בדיקות לוירוס הפפילומה ? כמו שעושים בדיקות לאיידס ועוד מחלות מין ? = כן

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם