בליטה בפין שלא נראית לעין .

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/11/2018 | 22:05 | מאת: רמי

שלום, לאחרונה חברתי הרגישה בליטה קטנטנה בעור הפין שלי(בחלק החיצוני בצינור זה שמול עיניי). בעקבות זאת בדקתי ואין משהו שרואים אבל כן מרגישים בליטה כזו (מין גבשושית עורית) . שאלתי היא כזו: האם יתכן ומדובר בקונדילומה? (מכיוון שלא רואים סוג של יבלת/נגע כמו שראיתי בתמונות שפירסמתם ) אשמח לתשובתך

12/11/2018 | 10:16 | מאת: רמי

ובנוסף לשאלתי: האם יש צורך לצרוב את זה? (אפילו שאין משהו נראה לעין) רק לצרוב את השטח? או שאין צורך.

איך אשיב?????

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם