hpv -בדיקה מקיפה.....

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

14/10/2018 | 12:27 | מאת: היי

שלום, לפי הבנתי ברגע שיש את הוירוס hpv צריך לעשות קולפוסקופיה פה לוע פי הטבעת עיניים אף ופין גם לאישה בצוואר הרחם השאלה היא אם עושים את כל הבדיקות המקיפות באותו מקום? אני צריכה ללכת למרפאה של שים,אף אוזן גרון כדי לבדוק? או שעושים באותו מקום הכל,גם לגברים וכנל לנשים?

14/10/2018 | 13:28 | מאת: אני

ובאיזה תדירות לעשות את כל הבדיקות? קלופוסקופיה פה לוע צוואר הרחם פי הטבעת וכו'?

קולפוסקופיה אינה בדיקת שגרה שיש לעשותה בתדירות קבועה. כל רופא מנחה את הלקוחות שלו מתי יש לבצעה.

איני יכול לדבר בשם מרכזים רפואיים אחרים. אצלי במרכז עושים את כל הבדיקות הללו. 036956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם