מערכת חיסונית ווירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

06/10/2018 | 15:45 | מאת: רום

שלום רב, מקריאה רחבה בנושא אני קצת מבולבלת אשמח לסדר... יש כ 100 זנים של הוירוס. הרופאים טוענים שהמערכת החיסונית בגוף האדם יכולה לסלק את הוירוס באופן עצמאי. בטחת מתשובותך בפורום ציינת שהגוף אכן מסלק את הוירוס כנראה שלוקח לו זמן... אודה שתציין כמה זמן... מבלי לקיים יחסי מין בזמן זה. בחיסון שנותנים היום מכסה זנים 16,18 ועוד שניים... לפי מה שאני מבינה יש עוד זנים קשים שעלולים לפתח סרטן. אשמח אם תעשה לי קצת סדר בנושא...

הסדר הזה פרושו 4 עמודים של תשובה. אני מציע שתנסי להבין את הנושא מהאינטרנט כולל מהאתר שלי WWW.GENICOLOG.NET

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם