בירור בנוגע ל:תשובת HPV + ציטולוגיה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/10/2018 | 13:14 | מאת: בר

קיבלתי תוצאה של בדיקת פאפ והופנתי להמשך קולפוסקופיה הרופא שלי לא יכל להסביר לי למה. אני רוצה לדעת יותר בנוגע לתוצאה שקיבלתי. אני בת 29 , בעבר בתור נערה התגלו אצי קדילומות שטופלו ומאז הכל היה תקין כל שתניים מבצעת בדיקת פאפ+ לפני כ4 שנים עשיתי קולסקופיה שיצאה תקינה לחלוטין. להלן תוצאה: HPV Type ; 16 -Negative 18- Negative Other HighRisk types*-Positive Atypical squamous cells of undetermined significance, cannot exclude HSIL. (ASC-H)

התוצאה שלך מחייבת פגישה עם רופא מיומן בתחום. 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם