קונדילומה חוזרת אצל גברים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/09/2018 | 13:19 | מאת: מיה

ד"ר שרגא וקסלר שלום רב, לבן זוגי התפרצה קונדלימה... למיטב ידיעתי זה נגיף המועבר אך ורק מיחסי מין. סיפר לי שבעבר נדבק וטיפל בזה באמצעות משחות למיניהן ועכשיו התפרץ בשנית. הרופא שמטפל בזה טוען שברגע שהנגיף קיים גם אם טופל בעבר יכול להתפרץ בכל רגע נתון ללא קשר ליחסי מין אלא תלוי בהיחלשות של מערכת החיסון וכו. שאלתי היא האם נכון הדבר האם הגיונינשהתפרץ כרגע ללא קיום יחסי מין וזה חזר באמת בגלל גורמים אחרים? תודה מראש!

להתפרצות כרגע אין קשר ליחסי מין.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם