אמינות בדיקת פעם דק...

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

07/09/2018 | 14:20 | מאת: סוזן

האם יכול להיות מצב בו חמישה חודשים אחרי שנתגלה אצלי וירוס פפילומה זן 51 הוירוס נעלם מהגוף וזאת בידיעה מוחלטת שההדבקות התרחשה לפחות שנתיים לפני. שתי בדיקות פאפ אחרונות תקינות (בדיקה אחרונה בוצעה במאי 2018)

בדיקת פאפ אינו מיועדת לאבחון נגיפי HPV

02/10/2018 | 09:02 | מאת: סוזן

השאלה היא האם אחרי חמישה חודשים (בהנחה שההדבקות התרחשה לפחות שנתיים לפני) יכול להיות מצב שהוירוס נעלם. זה שבדיקות פאפ לא מאתרות את הוירוס אני יודעת

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם