Cin1 ונוכחות וירוס פפילומה 66

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

18/08/2018 | 08:42 | מאת: גאולה

בעקבות שינויים טרום סרטנים בצוואר הרחם ונוכחות של וירוס hpv 66 ביצעתי לפני כשנה ניתוח לכריתת צוואר רחם , רחם ושחלות התבקשתי להיות אחת לשנה במעקב וביצוע פאפ בנרתיק והתגלה לי לאחרונה cin1 ונוכחות הוירוס , האם במצב זה ניתן לבצע לייזר לחיסול הוירוס ? או שעליי קודם לבצע צריבה? יש לי צריבות והדבקויות בשפתיים ואין לי דלקת בשתן , האם יתכן שהוירוס הגיע לפני השטח ויוצר צריבות אחרי מתן שתן בכל האיזור? תודה

זהו מצב לדיון עם הרופא בפגישה אישית איתו.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם