בבקשה תרגיע אותי ד"ר

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

29/07/2018 | 23:57 | מאת: מיטל

בשנה האחרונה שכבתי ללא קונדום עם הבן זוג שלי לאחר ש3 שנים לא הייתי גם עם אף אחד , לפני חודשיים איחר לי מחזור ורציתי לדעת שהכל בסדר אז הלכתי לרופאת נשים , שם ביצעה לי פאפ וחודש וחצי לא חזרו אלי בכלל , הבנתי שהכל תקין. לאחר חודש וחצי הרופאה אמרה שאני נושאת את וירוס הפפילומה בדם ויש לי 4 זנים ששניים מהם הם סיכון גבוה. מה הכוונה?!?! ואיך ניתן לטפל בזה אצלך. וכמובן שהיא אמרה שזה רק דרך יחסי מין. בבקשה תגיד לי שניתן למגר אותם ולחיות בלי פחד , אני בחורה שלא הייתה עם גברים יותר מדי ורק עכשיו לא נזהרתי.

הצעד הבא הוא קולפוסקופיה ותוכלי לתאם תור 03-6956867

31/07/2018 | 13:03 | מאת: מיטל

תודה , אז ניתן למגר ? ויש רלוונטיות לחיסון במצב כזה? וכן אני אקבע אליך תור אחרי הבדיקה

החיסון הוא היעיל ביותר כאשר אין את הוירוסים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם