HPV דחוףףףף תשובה לדעת

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

23/07/2018 | 15:30 | מאת: רוית

שיתי בדיקת פאפ- significance (asc-us) HPV Typing was requested ן . אין נגעים כמו פצעים יבלות או דמויי כרובית על אברי המין.יכול להיות שהבדיקה אינה תקינה בגלל דלקת פטריה בבדיקת HPV יצא זן- 68 HIGH RISK מתוך 36 הזנים אחד או יותר מה אני עושה איך מטפלת בכך מה אני עושה האם יש חיסונים לזה טיפול לכך האם אפשר להיכנס להריון בבבקשה תשובתך כמו כן היתי אצל רופא נשים בוצע לי אולטרסאונד יצא תקין

יש צורך לגשת לגניקולוג המומחה בצואר רחם.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם