דימום לא סדיר וזריקה נגד הריון

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

16/03/2018 | 17:06 | מאת: אנה

שלום,יש לי שאלה. אני בת 40!בריאה אחרי 3 לידות רגילות.מקבלת זריקת דפו-פרברה כל 3 חודשים .תחילה,נעלם המחזור וכעת הוא מופיעה בדימומים חלושים ולא סדירים.בנוסף יש לי חצקונים,כאבים ורגישות בשדיים,עצבנות,וכאבי אגן בטן וגב תחתון קלילים.לעיתים כאב ראש.בקיצור כאבי מחזור.האם זה גם קשור ללחץ נפשי שהייתי נתונה בו לאחרונה ושינויים הורמונליים ?או שזה יכול גם לנבוע מסרטן צוואר הרחם?

נא לפנות לפורום המתאים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם