סרחי עור באיזור איבר המין

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/01/2018 | 09:09 | מאת: אריק

,שלום רב לפני כשנה וחצי התחילו לצוץ אצלי סרחי עור באיזור איבר המין ושק האשכים כאשר הלכתי לרופא הציעו לי מיד לעשות טיפול לייזר ואמרו שיש סיכוי שזה יחזור,כעבור כחצי שנה אני שם לב שבדיוק אותו הדבר חוזר וכמה סרחי עור גדולים מבעבר הופיעו על שר באשכים ליד המפשעה ובמקרה במהלך המקלחת הם נטלשו והיה דימום קל מהפצע,האם יש פתרון אחד ולתמיד או פתרון אחר חוץ מלייזר(תרופות, משחות) ומה הסיכון בתופעה,תודה מראש מחכה לתשובה

סרחי עור זה ענין לרופא עור או לרופא פלסטיקאי.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם