אפשרויות הדבקה בפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

02/12/2017 | 23:25 | מאת: חיה

שלום נשואה, מאובחנת מזה 1.5 שנים עם וירוס מסוג 31, במעקב רפואי אצל רופאת נשים. א. הרופאה אמרה שאיו מניעה מקיום יחסי מין. האם נכון ? יחסים מלאים או אורלים יכולים לשמר את מעגל ההדבקה.. ב. לא בדקתי איברים אחרים , גם לא בעלי. האם צריך? ג. לעתים הילדה שלי מכניסה את הידיים שלה לפה שלי כמשחק. האם יכולה בדרך זו להידבק? אם למשל מכניסה אח"כ ידיים לפה . אודה על תשובותיך.

א. יחסים מלאים או אורלים יכולים לשמר את מעגל ההדבקה.. = נכון ב. לא בדקתי איברים אחרים , גם לא בעלי. האם צריך? = לדעתי יש לעבור קולפוסקופיה מקיפה לאיתור נגעים באזורים אחרים ג. לעתים הילדה שלי מכניסה את הידיים שלה לפה שלי כמשחק. האם יכולה בדרך זו להידבק? אם למשל מכניסה אח"כ ידיים לפה .= סכוי נמוך

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם