חיסון נגד סרטן צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

15/10/2017 | 20:58 | מאת: חיילת

היי, אני חיילת בת 20. לפני כשנה עשיתי שני חיסונים כנגד סרטן צוואר הרחם,מטעם משרד הבריאות. את החיסון השני עשיתי לאחר חודש-חודשיים, ואת החיסון השלישי לא עשיתי מאז. עברה שנה. יש לזה השלכות? אני יכולה לעשות את החיסון השלישי? או שמאוחר מידי? מה אתה מציע לי לעשות? אני משתחררת עוד שלושה חודשים ורק אז אוכל לקבל מרשם מרופא. בצבא לא מתעסקים עם זה- השאלה אם זה עדיין אפשרי. תודה רבה !!!!

את יכולה לעשות כעת את השלישי

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם