טיפול בוירוס הפפילומה בלייזר

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

11/08/2017 | 17:02 | מאת: משה

שלום ד"ר, מה אחוזי ההצלחה (ריפוי מלא מנוכחות הוירוס) של טיפול בלייזר תחת קולפוסקופיה? קראתי שהלייזר גורם לאידוי של גידולי הפפילומה ושזה עשוי להיות מסוכן לנשום את האדים הללו. אילו אמצעי זהירות ננקטים (האם צריך ללבוש מסכה בזמן הטיפול או שמספיק שחדר הטיפול יהיה מספיק מאוורר)?

האדים נשאבים ע"י שואב מיוחד. כל הלקוחות שלי מגיעים למצב של העדר נגעים & נגיפים.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם