פפלומה באיבר המין כמה שנים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

22/02/2017 | 16:40 | מאת: גבר בן 29

שלום דר מגיל 22 יש לי את הנוקודות האלה אני כל הזמן הולך לרופא עור ונותן לי טיפול חשמל או בחנקן וזה כבר לא נסבל העניין הזה אני במערכת יחסים קבועה נשוי לא נוח לי וגם מפחד לא להדביק את אשתי שמעתי על טיפול יעיל בלייזר אני בקופת חולים מכבי איפה אפשר לקבל טיפול בלייזר דרך מכבי ואם לא דרך מכבי אז איפה עושים את הטיפול בלייזר אשמח שתכוון אותי בבקשה אני רוצה להיפטר מזה . תודה רבה דר מראש

תוכל לברר במכבי. וניתן גם אצלנו 03-6956867

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם