פטרייה עקשנית בנרתיק בהריון

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

20/02/2017 | 01:33 | מאת: חני

היי ד"ר יש לי מזה חמישה חודשים פטרייה בנרתיק שאומנם עוברת עם נרות אבל חוזרת אחרי שבוע. אני בהריון שבוע 22 מה אני יכולה לעשות חוץ מהנרות שבאמת לא משפיעים על הפטרייה שלי? זו קנדידה.

איזה סוג קנדידה?

21/02/2017 | 22:08 | מאת: חני

אין לי מושג הרופא לא אמר לי אבל אני יכולה להגיד לך שחודש לפני ההריון כשהתחילה הפטריה והרופא בדק ואישרת שזו פטריה קנדידה אז הוא נתן לי את התרופות האלו: FLUCANOL COMAGIS CRM אולי זה יעזור לך להבין איזה סוג קנדידה . תודה רבה

בתשובת התרבית מצויין השם המדוייק של הפטריה.

23/02/2017 | 15:54 | מאת: חני

Escherichia coli גדול מ 100,000 ml אתה מתכוון לזה ? זה התרבית האחרונה שעשיתי הרופא נשים קבע שזה פטרייה עוד לפני התרבית הוא עשה לי בדיקה הסתכל עם מאין פלסטיק שקוף כזה שם וקבע שזו פטרייה ונתן לי את התרופות שרשמתי לך. את התרבית הזאת עשיתי אחר כך מקווה שזה ייתן לך את התשובה של סוג הקנדידה. שוב תודה על העזרה

זוהי תשובה של חיידק ולא של פטריה.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם