שורף ותחושה מציקה בכל שעות היום

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

26/08/2009 | 11:19 | מאת: קטי

שלום רב, ביצעתי בדיקת פאפ והתוצאה היתה תקינה כמו כן עשיתי חיסון 1 מתוך 3 לגיל 35 , אני חשה רוב שעות היום מאין גרד מציק ואפילו קצת שורף במתן שתן לפני כשבועיים הייתי אצל גיניקולוג שלא ראה כלום ובכל זאת נתן לי טיפול ל 3 ימים של הכנסת כדור לנרתיק, איני יודעת מה לעשות אשמח לעצתך תודה רבה

26/08/2009 | 16:13 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, ברור לך שמבלי לבדוק אי אפשר לדעת במה בדיוק מדובר. קרוב לוודאי שההרגשה שלך היא בגלל דלקת היכולה להיגרם על ידי פטריות, טריכומונס או חידקים. לכל אחד מסיבות אלה יש טיפול ספציפ. אם זה לא עובר אחרי הטיפול שקיבלת, תפני שוב לגינקולוג. בברכה, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם