בעיית נחירות ונשימה לאחר ניתוח יישור מחיצה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

20/05/2010 | 06:33 | מאת: מושון

שלום לך: אני בחור בן 23 ולפני 4 שנים עברתי ניתוח ליישור מחיצה.....לאחר תקופה בת שנה וחצי הרגשתי שינוי בנשימה לרעה,פשוט קושי יותר לנשום,איבוד חוש ריח לפעמיים,והרגשה כאילו שום דבר באף לא הסתדר אלא נשאר אותו דבר , וכמובן :( נחירות שלא היו לא לפני זה....האם הניתוח שעברתי קשור לכל זה? ומה אוכל לעשות בנוגע לנחירות ובעיית הנשימה! אודה לך מאוד על הייעוץ! יום טוב

20/05/2010 | 06:45 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

".....לאחר תקופה בת שנה וחצי הרגשתי שינוי בנשימה לרעה,פשוט קושי יותר לנשום,איבוד חוש ריח לפעמיים,והרגשה כאילו שום דבר באף לא הסתדר אלא נשאר אותו דבר , וכמובן :( נחירות שלא היו לא לפני זה....האם הניתוח שעברתי קשור לכל זה?" לגבי שאלתך, הייתי ממליץ על בדיקה מקיפה של אף אוזן גרון כולל אנדוסקופיה של האף, מאחר ויש לך תלונות חדשות שלא היו קודם. לפי הבדיקה ניתן יהיה להעריך מה הבעיה ולנסות לטפל בה. בברכה

20/05/2010 | 10:14 | מאת: מושון

תודה רבה לך על הייעוץ :)

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה