שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/05/2010 | 17:22 | מאת: אורן

שלום אני בשנות ה30 רזה ויש לי בעית שינה שקוראת לי 4-5 בחודש כאשר אני ישן באמצע השינה פתאום אני מתקשה לנשום והגוף לא זז לי ואני מודע לזה כלומר אני מנסה להתעורר במאמץ קשה עד שאני קצת צועק ואחרי כמה שניות אני מתעורר וזה קורה לי די הרבה מה לדעתך העניין הזה והאם אפשר לטפל בזה ? כי האויר פשוט נעלם כזה? תודה

07/05/2010 | 06:10 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

" 4-5 בחודש כאשר אני ישן באמצע השינה פתאום אני מתקשה לנשום והגוף לא זז לי ואני מודע לזה כלומר אני מנסה להתעורר במאמץ קשה " לא ברור אם מדובר בהפרעת דום נשימה בשינה או הפרעת שינה אחרת. צריך לאבחן בשלב ראשון הייתי ניגש לבדיקת נוירולוג וכן למעבדת שינה לקבל נתונים על סוג הבעיה. בברכה

09/05/2010 | 13:00 | מאת: אורן

שלום מה הוא דום שינה? זה פשוט דבר כזה : אני ישן ואז מתוך שינה אני מרגיש כאילו אני מאבד את הנשימה והגוף בקושי מגיב להתעוררות ואני מנסה לצעוק כדי שיעירו אותי כדי שאוכל לנשום רגיל ולתהתעורר ואני מודע לזה שאני מנסה להתעורר מתוך זה . תודה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה