נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/08/2009 | 10:21 | מאת: עדי

שלום קוראים לי עדי. אני בת 25. אני כבר כמה שנים שמתי לב שמדי לילות אני נוחרת כנראה בגלל בעיות או הפרעות נשימה. אני סובלת מאלרגיות ויש לי גם נשימה יחסית קצרה. אני לא נוחרת כל לילה אבל בדרך כלל בתקופות של עייפות, לחץ או הפרעות נשימה עקב אלרגיות בקיץ הנחירות מאוד מפריעות לי מבחינה חברתית - גם כי הן לפעמים ממש חזקות אני לא יודעת אם כדאי לבוא למרפאת נשימה - אבל אני אשמח לדעת אם קיים פתרון קל יותר. תודה רבה

13/09/2009 | 12:49 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לעדי שלום רב, נחירה יכולה גם להיגרם עקב קושי בנשימה אפית או נזלת אלרגית. נחירה יכולה להיות סימפטום של דום נשימה בשינה ולכן אני ממליץ על בדיקת רופא אף אוזן גרון ומעבדת שינה. כך נדע מה המצב ואם יש משהו שנוכל לעזור לך בצורה משמעותית. יש גם פתרונות קלים. בברכה ושנה טובה ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה