דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/05/2016 | 21:04 | מאת: תמר

ערב טוב, אשמח לקבל מענה בנושא שמטריד אותי מאד. לפני יומיים בעלי ישן ולפתע השמיע קולות רמים של חרחורים חזקים ועיניו היו קצת פתוחות ולא התעורר במשך שניות ארוכות למרות שצרחתי וניערתי אותו בחוזקה! תופעה זו כבר קרתה לו פעמיים בעבר בנוכחותי. חשוב לציין שעשינו בדיקות מקיפות כולל לב והפרעות קצב והכל תקין והרופאים שיערו כי מדובר בסליפ אפניאה. שאלתי היא האם זה הגיוני שהמראה הוא ככ דרמטי?! זה נראה אפילו כמו התקף אפילפסי שגם זה נבדק ונשלל ושוב כל הרופאים אומרים שזה מתאר דום נשימה .ביצענו מעבדת שינה ויצאו הפסקות נשימה אך מספר מועט לאורך הלילה. אודה לך לתשובתך מכייוון שאני מוטרדת מאד מאירועים אלו. תודה רבה!

שלום, לפני יומיים בעלך ישן והשמיע קולות רמים של חרחורים חזקים ולא התעורר במשך שניות ארוכות . תופעה זו כבר הייתה פעמיים בעבר. בדיקות מקיפות תקינות. הרופאים שיערו כי מדובר ב OSA. מציע לבצע גם בדיקה נוירולוגית לאור התאור. במעבדת שינה מעט הפסקות נשימה. יש צורך לקבל את כל הנתונים של מעבדת השינה. לא ברור כי מדובר בדום נשימה בשינה. מציע ברור נוירולוגי . בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה