חנק בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/01/2016 | 19:36 | מאת: שי

שלום, אני לא נוחר, ויש לי חנק בשינה במהלך חצי השנה האחרונה בערך. לא מעשן, לא עושה ספורט (למעט הליכות בסופש). גבוה. לא שמן. לא לוקח תרופות. בריא בדכ. עשיתי בדיקת שינה- יצא תקין. הייתי אצל מומחה אאג- מצא שהכל תקין. לפני זמן קצר רופא משפחה נתן לי הפניות לרופא גסטרו, ריאות ולב. אני מבולבל. לאן כדאי לפנות תחילה? בנוסף, יש לי ריבוי רוק במהלך היום ובמיוחד בשינה. יושן עם פח לידי כדי לרוקן כמה שניתן את הרוק מהפה. מה הצעתכם? תודה מראש!

שלום, יש לך חנק בשינה במהלך חצי השנה האחרונה. לדבריך בדיקת שינה תקינה. בדיקת מומחה אאג- מצא שהכל תקין. לפני זמן קצר רופא משפחה נתן לך הפניות לרופא גסטרו, ריאות ולב. אם אתה מרגיש נחנק ואין בעית אף אוזן גרון ואין דום נשימה בשינה, כדאי לבדוק את הריאות והלב. מציע להשלים את הבדיקות אליהם הופנית בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה