דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/12/2015 | 13:26 | מאת: אפרת

שלום רב, אני רוצה לדעת אם התכווצות בין צלעית נחשבת לדום נשימה? לפני 26 שנים זה התחיל לאחר הלידה, אני לא יכולה לישון על הגב כי אחרי שאני מתחילה לשקוע בשינה, אני מקבלת התכווצות באזור השרעפת ופשוט מפסיקה לנשום, יש לי גם רמות גבוהות של חומצת שתן בדם (7,29-7,58) האם רמות כאלו והתקפי כאבים בבהונות הרגליים מצביעים על גאוט כאשר אני סובלת מהרמות האלו כאמור כ- 26 שנים כיום אני בת 60. הראומטולוג אמר "שאין דבר כזה שאשה תסבול מגאוט בגיל כל כך" הכוונה בגיל שהייתי כשזה החל גיל 34 אשמח לשמוע אם אני נחשבת לחולת גאוט או יכולה להיות בעיה אחרת שמסבירה את עודף חומצת השת וההתכווצויות? אני רוצה להודות לכם מראש

שלום, התכווצות בין צלעית לא נחשבת לדום נשימה. את מקבלת התכווצות באזור השרעפת ואין לדעתי קשר לדום נשימה בשינה אלא לבעיה מקומית. לגבי גאוט ועודף חומצת השתן וההתכווצויות- יש להתייעץ עם מומחה לרפאה פנימית.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה