הופיע דום נשימה לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/06/2015 | 19:07 | מאת: יובל

שלום... לאחר תאונת עבודה בה נכנס לי מברג לעין ימין ובעקבות זאת יש שיתוק מלא בעצב V1 ופזילה בעין ימין. מיד לאחר התאונה התחלתי להרגיש בזמן השינה כי הלשון וקנה הנשימה נרדמים ואני מתעורר בחנק ומתקשה לנשום. פניתי לרופא והוא שלח אותי לבדיקת מעבדת שינה, תוצאות המעבדה הן שיש לי כ 7 הפסקות נשימה קשה בשעה. לאחר מכן פניתי לרופא ריאות ולפי דבריו הבינותי כי הריאות בסדר ולא המליץ על שום טיפול נוסף. היות והדבר גורם לי להיות עייף מאוד בשעות היום האם עלי לפנות לרופא אף אוזן גרון? האם יש קשר בין התאונה לדום הנשימה? אם יש סיכוי שיש קשר האם ניתן להגיע אליך בפרטי עם התיק הרפואי שלי לקבלת חוו"ד משפטית ו/או הערכת נכות למקרה שארצה לתבוע את ביטוח לאומי.

שלום, לדבריך, לאחר תאונת עבודה בה נכנס לך מברג לעין ימין ובעקבות זאת יש פזילה בעין ימין. התחלת להרגיש בזמן השינה כי הלשון וקנה הנשימה נרדמים ויש התעוררות בחנק וקושי לנשום. מעבדת שינה, מראות 7 הפסקות נשימה בשעה. בכל מקרה כדאי לבדוק המצב אצל רופא אף אוזן גרון? לא נראה לי כל קשר בין התאונה לדום הנשימה שהוא מאוד קל וכמובן ללא בדיקה גופנית רפואית לא ניתן כלל להתייחס לעניין. לפי התאור אין צורך בחוות דעתאם אין קשר. בבברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה