מה עוד אפשר לעשות?

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/05/2014 | 22:12 | מאת: אורן

בן 40+. סובל מבעיית נחירות. עברתי ניתוח לתיקון מחיצות האף והדבר לא פתר את בעיית הנחירות. מה עוד אפשר לעשות? אבקש לציין שמשיטוט קל מתגלה כי במרחבי המרשתת מקננות להן שיטות פתרונות ועצות רבות כך שמרוב עצים לא רואים את היער. אז מה באמת נכון ויעיל, אם בכלל?

שלום, אתה סובל מבעיית נחירות. עברת ניתוח לתיקון מחיצות האף והדבר לא פתר את בעיית הנחירות. צריך לבדוק את החיך ובסיס לשון בבדיקת SLEEP ENDOSCOPY. לפי בדיקה זו ניתן לכוון למטרה ספציפית. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה