מצאתי פטנט מעולה להפסקת הנחירות!

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/05/2014 | 04:39 | מאת: אביב

אקדים ואומר שאני לא רופא ואני מביע דיעה אישית בלבד, ללא קשר ל'בריאות' אלא למשהו שעזר לי[!] באופן אישי. מצאתי למעשה שני פטנטים: הראשון - לישון על הצד, עם הראש אחורה. אני לא יודע אם זה בסדר או לא מבחינה אורתופדית או רפואית, אבל בכל אופן במקרה שלי[!] זה הפחית משמעותית את הנחירות! והפטנט העיקרי שאותו גיליתי ממש לאחרונה - לישון עם פקקי אוזניים! כן כן, הנוחר בעצמו! פקקי האוזניים גורמים לך לשמוע את הנחירות של עצמך בווליום הרבה יותר חזק! [תסתמו לרגע את האוזניים עם האצבעות ותגידו 1 2 3, ותיווכחו שאתם שומעים את עצמכם בווליום הרבה יותר חזק]. ואז אתה פשוט מתעורר מהנחירות של עצמך ומשנה תנוחה. וחוזר חלילה... יום טוב לכולם

שלום, ידוע כי לבישון על הצד, נוחרים פחות משינה על הגב. לישון עם פקקי אוזניים! יוצרים אכן אטימה ומעין ליקוי שמיעה הולכתי ולכן גורמים לך לשמוע את הנחירות של עצמך בווליום הרבה יותר חזק! ואז לדבריך אתה פשוט מתעורר מהנחירות של עצמך ומשנה תנוחה. וחוזר חלילה... זה לא פתרון להפסקת הנחירות אלא לקטיעתן ולשינה לא טובה. אולם תודה על העיצות. בברכה

22/06/2014 | 20:05 | מאת: עופר

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה