תוצאות בדיקת שינה במעבדת שינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

07/07/2013 | 22:13 | מאת: שרי

שלום רב אני בת 65 עם עודף משקל. בצעתי בדיקה במעבדת שינה וקבלתי היום תשובה כדלהלן: במהלך 6:50 שעות נשמעו נחרות רמות.במהלך כל הלילה נצפו 248 הפרעות נשימה בשינה, בעיקר מהסוג החסימתי בממוצע 44 לשעה. היו ירידות ברווי החמצן עד 68%. ריווי החמצן הממוצא 96%. יעילות השינה 85%. נרשמו תנועות רגלים מחזוריות בתדירות של 19 לשעה. בבדיקת השינה נמצאה תסמונת דום נשימה בשינה בחומרה קשה. מה משמעות התוצאות ומה ניתן לעשות? תודה על תשובתך המהירה

שלום רב את בת 65 עם עודף משקל. תשובת מעבדת שינה: נשמעו נחרות רמות. נצפו 248 הפרעות נשימה בשינה, בעיקר מהסוג החסימתי בממוצע 44 לשעה. היו ירידות ברווי החמצן עד 68%. בבדיקת השינה נמצאה תסמונת דום נשימה בשינה בחומרה קשה. המשמעות היא כי רמת דום הנשימה בשינה אצלך קשה וזה חמור יש לטפל בכך לפי המלצת רופא השינה מומלץ גם להגיע לרופא אף אוזן גרון לבדוק מה ניתן לשפר דייטה תמיד מומלצת. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה