CPAP לעומת התקן פה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

24/02/2013 | 15:14 | מאת: שאול

1. האם יש להתקן הפה יתרונות נוספים מלבד מחיר, נוחיות שימוש וקלות הסתגלות לעומת CPAP ? 2. האם CPAP או התקן פה יכולים לשפר (מלבד נחירות כמובן ) גם תנועות רגליים מחזוריות בשינה בדרגת חומרה בינונית? 3. הסבר על מושג יעילות שינה . במקרה שלי 81 אחוז. 4. מהם סוגי הטיפול עבור תנועות רגליים מחזוריות בשינה בדרגת חומרה בינונית (מלבד כדורים) 5. האם יש כדורים שהוכחו כיעילים עבור PLMD? בתודה מראש

שלום, להתקן סד לילה יש יתרונות של משיכת לסת תחתונה קדימה. CPAP או התקן פה יכולים לשפר נחירות ודום נשימה בשינה. תנועות רגליים מחזוריות בשינה בדרגת חומרה בינונית לדעתי לא משתפרים עם מסיכה יעילות שינה - איזה מידה ניצלת את השינה לשינה טובה ויעילה באחוזים מכלל השינה. לגבי טיפול בתנועות רגליים מחזוריות בשינה בדרגת חומרה בינונית (מלבד כדורים) יש ןהיוועץ עם מומחה לרפואת שינה\נוירולוג. לגבי טיפול תרופתי מוכח ל PLMD יש טיפול סימפטומטי מהמשפחות הבאות: Parkinson's disease drugs, anticonvulsant medications, benzodiazepines, and narcotics - בברכה

26/02/2013 | 08:31 | מאת: שאול

האם יש יתרון נוסף (מלבד נחירות ודום נשימה בשינה) למשיכת לסת תחתונה קדימה עי סד לילה? בתודה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה