נחירות והפסקות בהגעת חמצן

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

25/08/2012 | 13:04 | מאת: אלכס

אני בן 34 ואני נוחר בלילה. CPAP . ישנתי עם זה כמה לילות ולא נחרתיוטכנאי אמר לי שהפסקות נשימה שלי כמעט ירדו לאפס. אני חייב להודות שזה לא נוח לישון עם זה בלילה וטכנאי אמר לי שמצבי קל כי יש לי 15 הפסקות נשימה בשעה ואני גבולי. האם יש עוד משהו שאני יכול לנסות חוץ מלישון עם מסכה. תודה

08/09/2012 | 22:17 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, אתה בן 34 ונוחר בלילה. ישנת עם מסיכה כמה לילות ולא נחרת. טכנאי אמר לך שהפסקות נשימה שלי כמעט ירדו לאפס. לא נוח לך לישון עם זה בלילה ודום הנשימה הוא קל כי יש 15 הפסקות נשימה בשעה. יש מקום לבדיקת אף אוזן גרון מלאה לבדוק אם קיימת בעיה מבנית הניתנת לטיפול. קיימים עוד פתרונות: כמו התקן דנטלי, דייטה וטיפול כירורגי. בברכה.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה