ערכת Snoring care לבעיות דום נשימה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

16/07/2012 | 17:59 | מאת: מיכי

שלום, אני בן 71 עברתי מעבדת שינה ונמצא שאני סובל מדום נשימה חמור עם 66 הפסקות נשימה בשעה. ניסיתי מספר מסכות ומכשירי Cpap אין לי תלונות על המכשירים. לעומת זאת קשה לי עם המסכות. מצאתי באינטרנט כתבה שאני מצרף חלק ממנה ,ואודה לתשובה האם המכשיר המדובר עוזר ויעיל לדום נשימה בדרגת חומרה כמו שלי ואיזה יתרונות / חסרונות יש למכשיר זה בהשוואה לCpap?? "" דום נשימה חסימתי? תתעוררו! יש פתרון! התשובה היא: כן. בהחלט שיש פתרון לבעיית דום נשימה חסימתי, וקוראים לפתרון : Snoring Care - מכשיר טיפול בנחירות ודום נשימה מבית חברת "נקסנס". מדובר על מערכת שהביאה למהפכה בתחום בעיות שינה, המציעה פתרון יעיל וידידותי נגד נחירות ומצבי הפסקות נשימה בשינה. היתרון הגדול של Snoring Care היא טיפול ידידותי ונעים, ללא כל שימוש במכשור פולשני וללא כל הפרעה לתהליך השינה של המטופל. מדובר על ערכה הכוללת זוג חיישנים, אשר ממוקמים תחת מזרן המטופל, ושעון יד שנענד על פרק כף היד כמו כל שעון רגיל, והמשמש למטרות זיהוי מצבי נחירות או דום נשימה חסימתי. לאחר הזיהוי יתבצע תהליך המטפל בבעיה מיידית עד להפסקת מצב הנחירות, וחזרה למצב של שינה ללא הפרעות או בעיות שינה מסוג זה. פעילות זו מתבצעת מבלי לפגוע בשינה הטבעית של הנוחר או בן זוגו. מכשיר ה- Snoring Care נחשב לטכנולוגיה חדשנית ופורצת דרך בתחום טיפול בנחירות והפרעות שינה. הטפול מומלץ על ידי רופאים מובילים בתחום אף אוזן גרון, המציעים את השיטה למטופליהם, והתוצאות לא מאחרות לבוא. מכשיר ה- Snoring Care משפר באופן משמעותי את משך הפסקות הנשימה והיקפן."" http://www.snoringcare.com/120016/%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%A0 %D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%97%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%AA%D7%99 אודה על תשובתך המהירה מיכי

20/07/2012 | 11:18 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום רב, עברת מעבדת שינה ונמצא דום נשימה חמור עם 66 הפסקות נשימה בשעה. ניסית מספר מסכות ומכשירי Cpap וקשה לך עם המסכות. לגבי : Snoring Care - אינו פועל כמו המסיכה אלא בגישה שונה של מעין ביו פידבק לא ברור כלל אם בחומרת הדום נשימה שלך זה יעזור. אפשר לנסות. בברכה

24/03/2013 | 09:43 | מאת: א.ע.

20/3/2013: רכשתי לניסיון מכשיר נגד נחירות Snore care של חברת נקסנס. למרות מוטיבציה אדירה לא הצלחתי להסתגל למכשיר מצאתי עצמי ער מ-4 בבוקר ועייף למחרת. החזרתי לפני תום תקופת הניסיון והובטח לי החזר מלא. ממאי 2012 ועד היום לא קיבלתי החזר של כספי. נאמר לי לאחרונה שנקסנס תנסה לגייס כספים ואם תצליח אקבל זיכוי אחרי פסח

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה