בן 28 ניתוח שקדים.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/04/2012 | 02:11 | מאת: ליאור

שלום רב! אני בחור בן 28 לפני שנתיים עשיתי בדיקות שינה וגילו שאני סובל מדום נשימתי קל 8 הפסקות בלילה אבל בכל זאת בדקו אותי פרופסורים ואמרו שהשקדים שלי גדולים וכדאי שהנתח אותם , הגעתי לבדיקות כוון שהרגשתי עייפות ואינני מסוגל להירדם על הגב רק שאני יושן על הבטן אני נרדם . רציתי לדעת האם ללכת לניתוח או לא ? תודה.

27/04/2012 | 21:07 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

אתה סובל מדום נשימתי קל 8 הפסקות בלילה, 8 הפסקות בשעה זה גבולי. השאלה אם יש ירידה בסטורצית החמצן בדם. לגבי שקדים מוגדלים- השאלה כמה. אינדקציה לכריתת שקדים כוללת דום נשימה בשינה, דלקות כרוניות בשקדים או אבצס פריטונסילרי. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה