דום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

10/10/2009 | 20:13 | מאת: דניאל

שלום, קוראים לי דניאל ואני בת 25. לפני כשנה וחצי היו לי בעיות שינה ועייפות יתר והרופא שלי שלח אותי למעבדת שינה, שם גילו שיש לי דום נשימה בשינה בדרגת חומרה קלה. הרופאים לא מוצאים פתרון מכיוון שזה בדרגת חומרה קלה. חוץ מזה אני נוחרת וזה לא נעים לי מבחינה חברתית. העייפות גורמת לי לדכאונות, עצבים וחוסר חשק לצאת עם חברים. אני מאוד רוצה למצוא פתרון לזה מה ניתן לעשות?!?!?

31/03/2010 | 16:54 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום דניאל. מצטער על האחור בתשובה. עקב בעיות שינה ועייפות יתר עברת מעבדת שינה, שם גילו שיש לך דום נשימה בשינה בדרגת חומרה קלה. הרופאים לא מוצאים פתרון מכיוון שזה בדרגת חומרה קלה? את נוחרת וזה לא נעים לך מבחינה חברתית. העייפות גורמת לך לדכאונות, עצבים וחוסר חשק לצאת עם חברים. ניתן להגיע לבדיקה ואם יש ממצא מתאים ניתן לטפל באזור החיך הרך ב COBLATION לשיפור הנחירה ודום הנשימה בשינה. הטיפול נעשה בהרדמה מקומית וקרוי CAUP בברכה וחג שמח

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה