נחירות בגיל 33

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

27/02/2012 | 16:51 | מאת: אלכס

אני גבר בן 33 שנוחר. עשיתי מעבדת שינה ויש לי דרגת נחירות ברמה בינונית. רופא המליץ לי על מסיכה בלילה ואני ביקשתי לנסות להוריד במשקל ולישון על הבטן או על הצד. האם אני חייב גם מסיכה או ישיש עוד פתרונות טבעים.

04/03/2012 | 00:30 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

במידה ויש דום נשימה בחומרה בינונית דיאטה יכולה לעזור במידה רבה . המסכה היא פתרון טוב לדום נשימה אך אם אינך מסתגל אליה קימים פתרונות כירורגיים .

02/04/2012 | 16:17 | מאת: הילה

שלום אלכס, שמעתי מזוג חברים שמנסים טיפול בחדר מלח על מנת לטפל בבעיה זו, הם עדיין לא סיימו את סידרת הטיפולים אבל לפי דעתם זה עוזר...

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה