מחפשת חולים במחלת ריאות PCD

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

22/12/2011 | 15:40 | מאת: הדס עמותה

חולים במחלת ריאות בשם Primary Ciliary Dyskinesia – PCD? נמאס לכם לשלם מאות שקלים בחודש על פיזיוטרפיה, אנטיביוטיקה, מכשירים ואינהלציות? צורכים תרופות שהן מחוץ לסל הבריאות ומשלמים עליהן מחיר מופקע? מוצאים את עצמכם נלחמים מול קופות החולים, ביטוח לאומי, צבא וגופים אחרים? אם כן – יש לכם כתובת!!! שמי הדס, ואני מחפשת חולים במחלת PCD לצורך הקמת עמותה. אם אתם חולים במחלה הזו או מכירים מישהו שחולה במחלה הזו, אנא העבירו את מספר הטלפון שלי על מנת שיוכלו ליצור עמי קשר. בתודה, הדס. 054-5836146, [email protected]

23/12/2011 | 19:31 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום הדס, אנו מכירים היטב את מחלת הריאות בשם Primary Ciliary Dyskinesia – PCD רופאי ריאות ורופאי אף אוזן גרון במספר מרכזים בארץ נערכים לריכוז חולים אלו לצורך הערכה וטיפול. במרכז הרפואי הלל יפה אני מרכז זאת ואת הפרוייקט כולו מרכז פרופ. ישראל עמירב מצפת. אם את מחפשת חולים במחלת PCD לצורך הקמת עמותה, ממליץ לך לפנות גם לפרופ. עמירב. בברכה ובהצלחה, ד"ר ברוורמן

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה