מכשיר דנטלי נגד נחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

13/12/2011 | 21:42 | מאת: המתעניין

שלום לכולם, לאלה שיש ניסיון בשימוש במכשיר כזה וממליצים עליו - איך זה עובד,? - איפה כדאי לקנות ואיזה? - מה התהליך התאמה ומחיר? אודה לתשובתכם בריאות טובה

16/12/2011 | 07:41 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום ישנם מקרים שהתקן דנטלי עוזר. המשכשיר מקדם את הלסת קדימה ובכך מונע צניחת לשון אחורה בזמן שינה. לגבי כל הפרטים הטכניים- אצל המומחים לכך יש בצפון את לילה רגוע, במרכז ד"ר ענת גביש או ד"ר וינוקור, בירושלים ד"ר ירון חביב ועש עוד נוספים. מציע כי תפנה לאחד באזור מגוריך ותקבל את כל הפרטים. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה