תשובה לשאלתי

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

24/07/2011 | 09:55 | מאת: תמי

בשאלתי רציתי לדעת מדוע מייחסים לעודף משקל ולעישון את הנחירות? כאשר ישנם כאלה רזים ואינם מעשנים ולמרות זאת מאוד נוחרים.האם זה בגלל מבנה גנטי בלבד או שיש עוד סיבות? תמי

12/08/2011 | 21:46 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום תמי מייחסים לעודף משקל ולעישון את הנחירות סיבה לנחירות. לא בהכרח הסיבה העיקרית. עודף משקל ניכר בהחלט יכול להחמיר נחירות ודום נשימה בשינה. רזים ולא מעשנים גם יכולים לנחור וזאת עקב בעיה אנטומית. ישנם כפי שאת רואה סיבות רבות לנחירות ודום נשימה בשינה. בברכה.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה