קושי בהירדמות אחרי יקיצה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

17/10/2010 | 09:46 | מאת: יושי

אני בת 37 ומאז ומתמיד היו לי "יחסים סבוכים" עם השינה, אך לאחרונה המצב נהיה בלתי נסבל. אין לי בעיה בהירדמות, אני נשפכת אך מתעוררת כעבור 4 שעות, וזהו... מיותר לציין שאני חצי בנאדם ובקושי מסוגלת לתפקד ביום העבודה למחרת. הלילה התעוררתי ברבע לשתים לפנות בוקר, קמתי למחשב עד שלוש ורבע שהרגשתי שאני מתה לישון, הרגשתי שאני גולשת לשינה וכל פעם מחדש משהו הקפיץ אותי, ובשורה התחתונה מרבע לשתים אני ערה! מרוב לחץ, באופן טבעי, אני מפחדת שזה יקרה לי שוב, וכנבואה שמגשימה את עצמה זה גם קורה. מה הפתרון? האם כדאי לקחת כדורי שינה? מה דעתך על בונדורמין או לוריוול?

27/10/2010 | 07:05 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

ליושי לפני לקיחת תרופות, ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון ומעבדת שינה. יתכן ויש לך רמת עוררות גבוהה או בעיה נוספת שניתן למצוא במבט על תבנית השינה שלך- רופאי שינה. לילה טוב.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה