קושי ממושך לישון בלילה ועייפות כרונית

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

08/09/2019 | 12:45 | מאת: ליאור

שלום רב עשיתי בדיקת שינה ואני רוצה לדעת אז כמה זה בעייתי וצריך טיפול? ערוצי הבדיקה כללו: נשימת אף, נשימת חזה ובטן, דופק , רמת ריווי חמצן בדם, נחירות ותנוחת שינה. משך הבדיקה: 7 שעות 25  דקות . אובחנו 44 הפסקות נשימה מלאות . אובחנו 13 הפסקות נשימה חלקיות.צפיפות הפסקות נשימה 8  אירועים לשעה. נרשמו 39 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של % 99 עד למינימום של% 90   ,במשך % 24  מהלילה נשמעה נחירה.

שלום בדיקת שינה שלך - משך הבדיקה: 7 שעות 25 דקות . אובחנו 44 הפסקות נשימה מלאות . אובחנו 13 הפסקות נשימה חלקיות.צפיפות הפסקות נשימה 8 אירועים לשעה. נרשמו 39 ירידות ברמת ריווי החמצן בדם מרמה בסיסית של % 99 עד למינימום של% 90 ,במשך % 24 מהלילה נשמעה נחירה. נראה כי מדובר בדום נשימה בשינה גבולי עם נחירות לגבי טיפול תלוי בבדיקה הגופנית ובתלונות צריך לדעת BMI, האם יש עודף משקל. בדיקת א א גרון חשובה בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה