מתעורר מספר פעמים עקב יובש וצמא בלילה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

12/05/2019 | 15:26 | מאת: עופר

בן 57 משקל 110 עם לחץ דם, לוקח כדור מיד בוקר קנדור T16/12.5MG. וכדור 5MG STATOR לכולוסטרול פעם ב3 ימים. מתעורר בלילה מספר פעמים עם יובש וצמא זוגתי טוענת שאני נוחר

שלום, אתה במשקל 110 עם יתר לחץ דם, מתעורר בלילה מספר פעמים עם יובש וצמא זוגתך טוענת שאתה נוחר. יש מקום לבדיקת אף אוזן גרון ומעבדת שינה. עודף משקל יכול לגרום לנחירה ואינו בריא. יתר לחץ דם יכול לנבוע מדום נשימה בשינה. יש לבדוק גם סכרת לאור הצמא. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה