שתלי פלסטיק לטיפול בנחירות

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

16/07/2017 | 21:38 | מאת: נתנאל

שלום. אני מתוכנן לניתוח UPPP בעוד מספר ימים, עקב בעיית נחירות, ללא דום נשימה בשינה. הבנתי שההתאוששות מהניתוח כואבת מאוד. בבדיקות נוספות שעשיתי עלה הנושא של שתלים בחיך, שעשויים להקל מאוד על הנחירות, וראיתי שישנם מחקרים המצביעים על ירידה בהיקף ובעוצמת הנחירות. החך הרך שלי הוא וילוני, והענבל בינוני. האם נכון לנסות טיפול בשתלים כאו טרם ביצוע ניתוח כולל ומהי הסבירות להצלחת טיפול כזה? תודה רבה.

שלום. אתה מתוכנן לניתוח UPPP בעוד מספר ימים, עקב בעיית נחירות, ללא דום נשימה בשינה. UPPP לא מבוצע שאין דום נשימה בשינה. נכון שההתאוששות מהניתוח כואבת מאוד. בבדיקות נוספות שעשית עלה הנושא של התקן דנטלי, שעשוי להקל על הנחירות, אפשר לנסות טיפול בהתקן דנטלי טרם ביצוע ניתוח . הסבירות תלויה במבנה האנטומי שלך. מומלצת בדיקת SLEEP ENDOSCOPY שבודקת מה מפריע. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה