התייעצות לגבי הבדיקה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

11/07/2017 | 09:42 | מאת: בדיקת שינה

אבחנה 29הפסקות נישמה מלאות 6 הפסקות נשימה חלקיות 5 אירועים לשעה 12 ירידות ברמת ריווי בץהחמצן בדם מרמה בסיסית 91%למינימום אחוז הזמן בו ריווי החמצן מתחת ל90%הוא 9% במשך 20%מהלילה נשמעה נחירה לסיכום הפסקות נשימה בעת שינה על הגבננדד AHl=10 עקב copdמעקב רופא ריאות בנוסף סובל מאינוסומניה ממליצה לחזרה לפסיכיאטר לדיון וטיפול באינסומניה מה זה אומר הפרעות שינה עקב החרדות ודיכאון?

שלום, אובחנו 29 הפסקות נשימה מלאות 6 הפסקות נשימה חלקיות. 5 אירועים לשעה. אחוז הזמן בו ריווי החמצן מתחת ל90%הוא 9% במשך 20%מהלילה נשמעה נחירה. סטורציה יורדת למינימום 91% לסיכום הפסקות נשימה בעת שינה AHl=10 סובל מאינוסומניה - הופנה לפסיכיאטר לדיון וטיפול באינסומניה. אינסומניה היא הפרעת שינה והומלץ לך לקבל טיפול לשחפור איכות השינה. זה מה שהבנתי מהמידע ששלחת. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה