תוצאות בדיקת שינה.אשמח לייעוץ.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

02/07/2017 | 18:10 | מאת: דינה

שלום רב! אני בת 54.לפני כשלושה חודשים עברתי אירוע בעצב NAION בעצב ראיה. בעקבות כך נשלחתי לבדיקת שינה והינה התוצאות: במהלך השינה נרשמה נחירה בעוצמה משנה עד 58 דציבל.תועדו הפסקות נשימה בצפיפות של 25.7 לשעה.כמו כן תועדו אירועים של ירידה בריוויון החמצן בצפיפות של 7.8 לשעה,מערך מירבי 99 % עד לערך מינימאלי של 89 %.סטורציה ממוצעת 95 %.קשר עם תנוחת השינה. רציתי לדעת עד כמה מצבי חמור ומה עליי לעשות? חשוב לציין שבארבעה השנים האחרונות אני מרגישה חוסר נוחות בגרון,אך אנדוסקפיות שנעשו לי אין ספור פעמים לא מצאו כלום. האם ישנו טיפול שמרני פרט למכשיר שמציעים? בתודה מראש ובברכה, דינה

שלום, תוצאות בדיקת שינה: נחירה בעוצמה משנה עד 58 דציבל.תועדו הפסקות נשימה בצפיפות של 25.7 לשעה.. ירידה בריוויון החמצן עד לערך מינימאלי של 89 %. דום הנשימה הוא בחומרה בינונית בארבעה השנים האחרונות את מרגישה חוסר נוחות בגרון, הטיפול השמרני כולל הפחתת משקל אם יש צורך בכך, מסיכת CPAP והתקן דנטלי. אחרת, צריך לערוך בדיקת א א גרון לראות אם ניתן להציע ניתוח. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה