עודף משקל נחירות ודום נשימה בשינה

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

03/03/2017 | 00:52 | מאת: ניר

שלום עד כמה משפיע העודף משקל על הנושא של נחירות ודום נשימה בשינה? ועד כמה משפיעה ירידה במשקל על מניעת נחירות ודום נשימה בשינה? האם גם במקרים של דום נשימה בינוני וקשה? הקשר בין עודף משקל לדום נשימה ונחירות, קשור לסוג חסימה מסויים בלבד? למשל צניחת בסיס הלשון קשורה בכלל לעודף משקל? תודה

שלום עודף משקל משפיע על הנושא של נחירות ודום נשימה בשינה בצורה משמעותית מעבר ל BMI =30 ירידה במשקל יכולה להודיד מספר הפסקות נשימה בשעה וכן מניעת נחירות . גם בדום נשימה משמעותי יש הטבה עם הפחתת משקל. הקשר בין עודף משקל לדום נשימה ונחירות, קשור לצבירת שומן אך אם יש בעייה אנטומית ספציפית זה לא יעזור צניחת בסיס הלשון קשורה לפעמים לעודף משקל, לא תמיד בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה