היא בגדה בי לא מאמין כואב נורא

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

09/10/2009 | 07:59 | מאת: בנידן

איך איך? בחיים לא הייתי מאמין. מה לעשות עכשיו? לא יודע לא מאמין לא מאמיןןןןן

בנידן יקר! אחד האובדנים הקשים בחיינו הוא אובדן אמונה במי ששמנו מבטחו בו! הכאב אדיר, הכעס, העלבון - חשוב שתמצא מקום מכיל שם תוכל לבטא את תחושותיך ולהפחית בכך מעט מכאבך.... ומתוך הסתכלות על מערכת היחסים הזוגית שלך, ישנה טענה כי בזוגיות בה משקיע מישהו מבני הזוג את האנרגיות "מחוץ" לקשר הזוגי, ובין אם מדובר בהשקעת האהבה, ההתעניינות וכד' עם בן זוג אחר או פשו מתביע עצמו בעבודה על חשבון הזוגיות, הרי שמשהו מתרחש במערכת הזו: אולי שיגרה ושיעמום, אולי הולדת ילד חדש שינתה את המאזן הזוגי הטוב שהיה עד כה וכד' וכד'. האחריות של בני הזוג היא לדבר על תחושותיהם , לבטא אותה בשיחה אינטימית עם הפרטנר על מנת לשנות ולהביא לסיפוק הדדי בתוך הקשר. במקום בו אחד מבני הזוג לא מבטא במילים את תחושותיו וחוסר שביעות רצונו, אלא במעשים, משמע, משקיע עצמו בקשר מחוץ למערכת הזוגית, השבר הוא גדול וכואב ותחושת האמון מתנפצת. שלך, נירה

24/10/2009 | 15:05 | מאת: מישהו

תתעודד. אחרי בגידה אין מה לדבר יותר. ישנן אלפי בחורות "בחוץ" ואל תיפול רוחך. ניתן להבין מה אתה עובר כי עברתי משהו דומה וזה חלף כלא היה כשהכרתי מישהי אחרת.

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול