אובדן חברה

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

19/10/2011 | 01:54 | מאת: שירי

נירה שלום אני בת 35. לפני כ-8 חודשים איבדתי חברת-נפש בעקבות מחלת הסרטן. לאחר שהתמודדתי עם שלבי האבל הראשוניים, אני מתחילה לחוש תחושת בדידות. אני מעוניינת להיפגש עם אנשים שעברו חוויה דומה. ראיתי שיש קבוצת תמיכה של האגודה למלחמה בסרטן ליד ביתי. האם קיימות אופציות נוספות עבורי? תודה שירי.

שירי יקרה! צר לי מאוד על אובדנך הכבד..... לצערי אינני מחזיקה במידע כלשהו על קבוצות תמיכה.במידה ומצאת כאלו ליד ביתך אני מניחה שהן יכולות לסייע בידך בהצלחה ד"ר נירה דגני

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול