התמודדות עם אובדן בן

דיון מתוך פורום  תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול

08/08/2011 | 22:56 | מאת: פרידה

היי נירה 4 חודשים עברו מאז שבני אהובי נלקח מאיתנו. ההיתמודדות עם הכאב כמעט ואינה אנושית.ההבנה שהמוות הוא סופי וכי לא אראה או אשמע את קולו יותר לעולם מכאיבה עד עילפון. אני יודעת שהזמן לא מרפא ואני יודעת שהכאב לא אמור באמת לעבור. אבל איך לעזעזעל ממשיכים לחיות כשכול נשימה כואבת כל כך? כשכול בוקר קשה כל כך? איזה תרופה יש לרפואה המודרנית לעזור לאימהות שכולות להכהות את הכאב הנורא הזה? הייתי בשיחות אין ספור אך כלום לא באמת עוזר כשחוזרים הבייתה והחדר שלו עדיין ריק. יש לי בעל ועוד 2 בנות אך גם להם אין את היכולת לרפא. הגעגועים מפלחים את הלב כמו סכין שחותכת חמאה. זה כבר לא כאב נפשי בלבד זהו כאב פיזי,מוחשי. לא באמת אפשר לחיות אחרי שמאבדים ילד. רוצה לחיות אך זה כואב לי מידי!!!

פרידה יקרה! אין לי מילים אלייך...אנא קבלי חיבוק חם חם ותנחומים לדעתי, אם יש משהו שיכול להקל זו קבוצת תמיכה של הורים שכולים. בקבוצות האלה יש חוויה לא מדוברת. כולם באותה סירה ריגשית, משום מה זה מקל. אולי כי כאב היגון קשור גם לבדידות שבכאב אדיר ממדים על אובדן בן. גם אם קשה, גם אם את סקפטית אנא עשי מאמץ והצטרפי לקבוצה כזו. שלך, בכל צורך שיעלה נירה

מנהל פורום תמיכה למתמודדים עם מצבי אובדן, אבל ושכול